Etiketter

Nja, några så fina bilder på solförmörkelsen som jag lade ut i gårdagens inlägg blev det ju inte riktigt, hahaha. Men detta är i alla fall min upplevelse av dagens partiella solförmörkelse. Första helmolniga dagen på kanske två veckor (”Åhh, typiskt!” som Nalle Puh skulle säga) så jag var osäker på om man skulle se solen överhuvudtaget. Men ett ljusklot kunde jag urskilja där i gråa molntäcket och visst blev det mindre och mindre i takt med att månen skymde det. Till slut såg det bara ut som en liten nyans i molntäcket, så jag fick fokusera på några träd för att kameran skulle vilja ta en bild.

Och det är inte BARA kameran och fotografen som det är fel på här, jag såg det faktiskt så här suddigt själv pga av molnigheten. 😉

IMG_1901 IMG_1902 IMG_1907 IMG_1908 IMG_1909 IMG_1910 IMG_1912 IMG_1914

Annonser