Vemdalen

Årets skidresa gick återigen till Vemdalen, den här gången till Vemdalsskalet där vi också var 2012. Vi bor så himla bra, precis vid backen och i fräscha, rymliga och välplanerade lägenheter i det som heter Skalsgården.

Så härligt när ju hela familjen kan åka tillsammans, äntligen! Vår minsting är nu 4,5 år och klarar gröna, blå och en del röda backar jättebra! Vår äldsta som är sju hängde med i stort sett alla backar. Båda fick privatskidlektioner en gång om dagen. Vi känner att det är väl investerade pengar att låta de få lära sig grunderna riktigt redan från början, en möjlighet som jag aldrig fick (som för övrigt lärde sig åka utför när jag gick på universitetet).

wpid-imag3446.jpg wpid-imag3443.jpg wpid-imag3431.jpg

Moa åker slalomtävling

Norröna-gänget. Värsta svängen Hökarängen!
Norröna-gänget. Värsta svängen Hökarängen!

wpid-imag3467.jpg

Moa åker Valles slalomtävling
Moa och Meja åker Valles slalomtävling
Och får medalj och kram av Valle efteråt
Och får medalj och kram av Valle efteråt

Min man fyllde 50 en av dagarna och då tog vi en paus från skidåkandet och tog oss till Trumvallens fjällridning där vi tog en fäbodstur med häst och släde. Så mysigt i snöandet! Väl framme vid fäboden bjöds vi på riktigt kokkaffe och fika.

wpid-imag3408.jpg wpid-imag3412.jpg wpid-imag3417.jpg wpid-imag3418.jpg


En reaktion på ”Vemdalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s