Resetidningen Vagabond har gjort en lista över Världens bästa äventyr.

Har väl bara betat av tre på listan, surfat i Australien, Borneos regnskog och snorklat på Galapagos. Tigersafari i Indien står väldigt högt upp på min lista. Barnen måste bara bli något äldre först…

Däremot saknar jag några andra äventyr såsom MC genom Australiens outback. Skulle också hellre välja dykning med valhajar än med vithaj. Trots adrenalinkicken av det farliga med vithaj tror jag den mäktiga känslan med valhajar och djävulsrockor består längre. Andra upplevelser jag hade lagt till min lista är att rida på stäppen i Mongoliet och vandra med massajer i Östafrika. Samt hitta och vandra till Shangri-La. Ett svenskt äventyr är vandring i Sarek, inte att förglömma!

http://www.vagabond.se/Redaktionellt/Resmal/Ovrigt-om-resor/Aktiv-semester/varldens-basta-aventyr/

Annonser