Imorgon åker vi till kaoset

Japp, imorgon bär det iväg till Grekland. Varför fick vi för oss att åka dit just det här året? Känns inte helt stabilt och lite smolk i bägaren är det faktiskt. Men vi är luttrade och jag lider med grekerna, det viktigaste är att det ordnar upp sig för dem och landet. Det bästa vi kan göra för dem egentligen är väl att åka dit och spendera lite pengar. Och de rapporter från vänner och bekanta som är där nu så fortgår livet som vanligt på öarna. Vi får hoppas att det förblir så….

Jag hör av mig med rapporter! Följ mig på instagram för tätare microbloggrapporter.

Kram//Marina


3 reaktioner på ”Imorgon åker vi till kaoset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s