Etiketter

Igår tog jag en tur förbi Vildmarksmässan på Stockholmsmässan som öppnade igår och pågår hela helgen.

Så härligt att insupa inspiration! Det enda jag köpte var ett familjemedlemskap i Friluftsfrämjandet.  Nu ska här minsann Mulleskolas och annat med barnen!

All inspiration var dock gratis och jag fokuserade på en rad intressanta föreläsningar jag ville se.

Först ut var Joakim Killander, Thabela Travel som presenterade Persien och deras rundresa i Iran. Verkar vara en fantastisk vacker och spännande resa. På min lista står en resa längs Sidenvägen men den resan får vänta ett tag.

Thabela Travel

Thabela Travel

Iran, Thabela Travel

Iran, Thabela Travel

Ett annat land på listan är Bhutan som Ola Skinnarmo och hans Expeditionsresor åker till. Är så sugen på att åka till detta drakarnas rike med sin lyckonationalprodukt, vänliga folk och vackra tempel. Pratade med Ola om Bhutan men fick också en hel del tips om Jordanien som jag ju var riktigt nära att boka i slutet av förra året.

Ola Skinnarmo, Expeditionsresor

Ola Skinnarmo, Expeditionsresor

Sen lyssnade jag även på National Geographics kommunikationschef, Merci Olsson, som pratade om de projekt de stödjer men även hur man gör för att ansöka om anslag från organisationen. Inget jag kommer att göra direkt men tycker att National Geographic fyller en otroligt viktig funktion och bjuder alltid på inspiration och kunskap!

National Geographic

National Geographic

Och lärde mig några fototips från Mästerfoto, bland annat om gråfilter och horisontens placering i bilden.

Horisontplacering, Mästerfoto

Horisontplacering, Mästerfoto

Annonser