PUB blir hotell

Större delen av PUB-varuhuset vid Hötorget i Stockholm blir Scandic-hotell. Scandic huserar redan en del av den vackra och anrika byggnaden men blir alltså nu dominerande och kommer att fronta helt mot Hötorget. Butiker kommer det att finnas kvar i gatuplan.

Det här gör de bra Scandic. Detta är en av Stockholms bästa adresser och en riktigt fin byggnad. Konstigt nog har jag aldrig tyckt att varuhuset gjort sig så bra där ändå, även om det är Stockholms äldsta. Har varit inne där flera gånger men blir inte riktigt shoppingsugen. Kan inte sätta ord på vad det är, kanske något med identiteten och dispositionen därinne. Eller butiksutbudet. Kanske en blandning av allt men jag tycker nog inte att de riktigt möter konkurrensen från de andra stora varuhusen och galleriorna i staden. Men det blir nog ett vackert och spännande hotell!

Läs mer i Scandics pressmeddelande.

scandic


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s