Trädgårdsbesök på Jamaica

Fina trädgårdar finns det överallt, så även här på Jamaica. Idag hyrde vi en taxibuss som tog oss till Coyaba river gardens som ligger strax utanför Ocho Rios, ca 25 minuter fr Runaway bay. Det här var verkligen en oas och ett skönt avbrott från strand och pool. Guiden visade oss bland annat en mängd olika ingefära (röd, rosa, gul osv), kalabass, mango, begonior, gummiträd, ananas och mycket mer. Guiden var för övrigt en skön lirare som avslutade varje mening med ett ‘Respect, man’. Allra största behållningen var de vackra kolibris vi såg runt om i trädgården. Vilken vacker fågel! Tyvärr är den också en snabb fågel så det var lönlöst att fånga en på bild. Men vattenfallet Mahoe falls som kändes som en Dunn’s river i miniatyr fick vi med. Och den fantastiska utsikten över havet och Ocho Rios. Respect, man!

image

image
I bakgrunden lär guiden Moa standardhälsningfrasen med nävarna och i förgrunden blomstervagga som jag har som krukväxt hemma

image

image

image

image

image

image

image

image


2 reaktioner på ”Trädgårdsbesök på Jamaica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s