Etiketter

Nu är det äntligen bokat och klart! 14 november, några dagar innan min 40-årsdag åker vi till Jamaica och stannar två veckor. Ser verkligen framemot att lämna novembermörkret bakom mig och få uppleva ett land jag inte varit i tidigare.

Nu börjar projekt förberedelse vilket bland annat innebär påläsning. Jag har gått igenom alla mina tidskriftssamlare med resetídningar på jakt efter reportage om landet men hittar inte en enda! Tur man har det tunga artilleriet kvar, böckerna.

 wpid-imag2165.jpg

 

Kommer också att göra en rundtur på nätet förstås.

Vi har bokat Vings barnvänliga hotell vid Runaway Bay, Grand Bahia Principe.
Första gången jag kommer att testa all inclusive-konceptet! Vilket säkert inte kommer  att hindra oss från att åka utanför resorten.

Jag längtar!! //Marina

 

 

 

 

Annonser