Jamaica mon!

Nu är det äntligen bokat och klart! 14 november, några dagar innan min 40-årsdag åker vi till Jamaica och stannar två veckor. Ser verkligen framemot att lämna novembermörkret bakom mig och få uppleva ett land jag inte varit i tidigare.

Nu börjar projekt förberedelse vilket bland annat innebär påläsning. Jag har gått igenom alla mina tidskriftssamlare med resetídningar på jakt efter reportage om landet men hittar inte en enda! Tur man har det tunga artilleriet kvar, böckerna.

 wpid-imag2165.jpg

 

Kommer också att göra en rundtur på nätet förstås.

Vi har bokat Vings barnvänliga hotell vid Runaway Bay, Grand Bahia Principe.
Första gången jag kommer att testa all inclusive-konceptet! Vilket säkert inte kommer  att hindra oss från att åka utanför resorten.

Jag längtar!! //Marina

 

 

 

 


3 reaktioner på ”Jamaica mon!

  1. Förväntar mig en kritisk rapport om all inclusive då. Hoppas att det ska vara så bra som jag drömmer om att det ska vara men är rädd för att bli besviken. Spännande ska bli att höra vad du tycker om maten på Jamaica. Vi kom precis hem från Finland. Vi hade det kanon jag och Sofia! 🙂

    1. Vad härligt ni verkar ha haft det i Finland, jag har följt er via instagram och annat.
      Lovar att jag ska vara ärlig i mitt omdöme om all inclusive och stället. Det verkar som om de flesta lite större hotell i karibien kör det, det är det som gäller. Jag tror det kan vara smidigt för oss som nu åker med en fyraåring och en sjuåring. Risken finns väl att glasskonsumtionen kan bli något hög men det är sånt man får ta 🙂

      1. Jo och det är nog lite av en säkerhetsgrej med. Det är lite större hotellkomplex med lite av allt så att man kan hålla sig till hotellet. Jag tänker att det fortfarande inte är ordinarie charter på något sätt och det är ju skönt att ha mat nära 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s