En selfie från Björnrike

image

image

Sänder en hälsning från Björnrike, Vemdalen. Vad gillar ni min och tjejernas selfie? Båda barnen har varit superduktiga i backen och Meja (3) har tagit sin första skidlektion. Hon tyckte det var kul även om hon verkar uppskatta
störtlopp mer än att ploga och  svänga. Men så länge hon tycker det är kul är jag glad! Moa (6) är ju en naturbegåvning, det är så kul att se hennes svängar och glädje när hon åker. Det är ett par plusgrader så det är smöråkning som gäller. Helt ok väder på fm men på em började det regna så efter en sen lunch på restaurangen i centrat åkte vi till stugan för att softa.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s