Tack Escape 360°!

Äntligen ett svenskt resemagasin med något annat än Thailand och Kanarieöarna på omslaget! I like!

cover

Här handlar det om Afrika och i synnerhet de länder som jag just nu suktar efter; Botswana och Namibia.

Och dessutom ett reportage om New England-kusten i östra USA, som också ligger högt upp på listan!

Så tack Escape 360° för ett bra resemagasin!

Och förresten, varför finns det inte ett enda svenskt reseprogram på TV just nu? Det enda som jag vet går nu är Två på resa men jag har inte sett senaste avsnitten då jag egentligen inte är så intresserad av att se kändisar åka utomlands. Jag vill ha ett gediget och hederligt reseprogram som tipsar om resmål världen runt, från exotiska långväga resmål till weekendresor och charter! Ni som vet och är mer insatta i tv-produktionsvärlden får gärna upplysa mig för jag förstår inte varför. Finns det inte underlag, dvs målgrupp för det? Verkar konstigt då svenskarna är några av världens mest beresta folk. Finns det inte ekonomi i det? Tja, resor för ett filmteam kanske inte är så billigt men kan ju inte ändå bli några astronomiska siffror jämfört med många andra tv-produktioner. Finns det inga programledare som vill ta jobbet? Då är det hindret också borta, för här är jag ju! 🙂


3 reaktioner på ”Tack Escape 360°!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s