Sicket i-landsproblem

Jag har ett sådant uppdämt behov nu av att resa att jag inte kan bestämma mig för vart och när jag ska resa först. Det spritter i benen och kliar i fingrarna och jag får sånt spel för jag vet inte vart jag ska börja.

Hade jag obegränsat med semesterdagar och pengar hade jag förstås kunnat välja det mesta men nu är tyvärr inte verkligheten sådan.

Det som jag skulle vilja göra nu fram till nästa sommar är:

Två veckor i antingen Karibien, Indiska Oceanien eller Florida
Weekend till storstad
En skidresa till fjällen för att ge barnen sina första skidupplevelser
Rundresa på engelska landsbygden med bil
Tågresa Orientexpressen, Paris till Istanbul

Och dessutom finns det en rad andra resmål som hägrar och fightas om uppmärksamhet.

Jag måste välja. Och det är inte alltid min starka sida. Men ju mer jag sitter och tänker på det nu ska jag kolla upp om familjen kan ta en liten helgtur någonstans, det behöver inte vara långt. Sen får vi se vart det bär iväg…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s