Genial London-app

Men det här är ju så bra! Museum of London har skapat en app som genererat många fler besökare till museet men också gör att du kan uppleva historien samtidigt som du går runt i staden. De har grävt fram otaliga bilder på London och dess platser och gator, ändå från den stora branden 1666 fram till 60-talet. Står du på Oxford St kan du genom att hålla upp din telefon mot gatan få en bild på hur det såg ut för 100 år sedan på precis samma plats. Fantastiskt, eller hur? När hakar övriga städers stadsmuséer eller turistbyråer på?

http://www.museumoflondon.org.uk/Resources/app/you-are-here-app/home.html


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s