Dubrovnik – snart kommer jag!

Packning pågår! Här är klädhögen jag ska ha med mig till Dubrovnik. Jag hoppas att väderleksrapporten på drygt 20 grader stämmer för jag tar med klänningar och kjolar, men safear med några byxor också.

wpid-20150506_122425.jpg

Imorgon bitti åker vi, jag och sju väninnor. Jag kommer att microblogga på instagram, följ Reseinspiration där. Men förstås återkommer jag med en massa inspiration och tips om Dubrovnik även här på bloggen!

 


3 reaktioner på ”Dubrovnik – snart kommer jag!

  1. För många år sedan var jag på väg till Dubrovnik men det stannade därvid. Kul att äntligen få komma dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s