Etiketter

,

Vi har nu kommit hem från lilla torpet i Småland där vi varit en vecka och njutit av tystnaden och lugnet. Lite utflykter har vi hunnit med också, bland annat till Virserum där vi hoppade på varsin dressincykel och cyklade på tågrälsen till Aggatorp, en sträcka på 7-8 km. Lagom sträcka en varm och solig sommardag. Cyklarna är lättcyklade så det är inge jobbigt att cykla. En riktigt naturskön och härlig tur med vackra vyer i skog och sjö. Och ett badstopp på vägen.

Här finns mer information om hur du cyklar dressin mellan Virserum och Aggatorp.

Småtjejerna fick sitta bredvid

Småtjejerna fick sitta bredvid

IMG_1265 IMG_1241 IMG_1240 wpid-imag0622.jpg IMG_1237

Äldsta bonusbarnet Alexander och flickorna vid badstället

Äldsta bonusbarnet Alexander och flickorna vid badstället

IMG_1270 IMG_1233 wpid-imag0619.jpg

 

 

Annonser