Furillen

I somras var vi några dagar på Gotland och hade det riktigt bra. Vi träffade vänner och åkte runt och tittade, bland annat på detta lite udda ställe på nordöstra ön. En gammal nerlagd fabrik, omvandlad till hotell och restaurang. I avskalad och något karg miljö. Varken åt eller bodde här så det kan jag inte uttala mig om, men jag måste säga att jag mer och mer faktiskt börjar gilla den här typen av platser där hjärnan och ögonen får vila något från alla färger och överstimulerande synintryck överallt.

wpid-imag0574.jpg wpid-imag0572.jpg wpid-imag0570.jpg wpid-imag0567.jpg wpid-imag0566.jpg wpid-imag0565.jpg wpid-imag0564.jpg

 


En reaktion på ”Furillen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s