Årets reseinspiratör

Apollo utlyser en tävling om vem som är årets bästa reseinspiratör i en rad kategorier; Storstad, Grekland, Familj, Mat och dryck, Eldsjäl och Träning. Inspirationen kan komma från bloggar, instagramkonton eller twitter. Kul tävling för det blir rampljus på en  rad nya och gamla inspiratörer därute, som gör att vi vill ta oss till platser där vi aldrig varit!

Och vad som är extra roligt är att jag är nominerad av Apollo själva i klassen Storstad! Superkul! Och passar ju alldeles ypperligt nu när jag har en ny storstad att rapportera ifrån; Dubrovnik. Tidigare städer jag rapporterat från har varit  Istanbul, Marrakech, Bangkok, Dubai, Prag, Milano, San Francisco och Las Vegas mfl i USA, Bath mfl i England, Kyoto och Tokyo mfl i Japan och Andalusiens städer Granada, Sevilla, Cadiz mfl.

Vill du rösta på mig eller någon av alla andra bra reseinspiratörer går du in här eller klickar på bilden nedan och klickar för den du väljer. Bara en röst per person och de fem som fått flest röster går vidare till juryomgången där vinnaren koras.

arets-reseinspirator-storstad


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s