Snälla Norwegian

Känns som om min Greklandsresa i sommar ligger pyrt till. Börjar bli ordentligt nervös nu för mina biljetter som jag bokat med Norwegian i juli. Blir det konkurs är det säkert ajöss med både biljetter och pengar och då blir det ingen Greklandresa för oss troligtvis. Har full förståelse för både piloter mfl på ena sidan och företagsledning på den andra och bådas utmaningar och krav. Men jag har ändå inte någon större lust att skänka 10 000 av min reskassa till Norwegian. Så snälla, lös det här nu!


2 reaktioner på ”Snälla Norwegian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s