Reseåret 2014 och förväntningar 2015

Jag önskar alla en riktigt god fortsättning på 2015! Nyårsdagen måste väl ändå vara årets lataste dag och vad passar bra i dag om inte att summera förra året.

Förra året blev de två första resorna skidsemestrar, en till Björnrike och en till Tandådalen.

wpid-imag1791.jpg

wpid-IMAG1743.jpg

Första utlandsresan blev en weekend i juni till Istanbul, en fantastisk stad som jag hoppas att jag möter igen.

IMG_0572 IMG_0574

 

Sommar spenderade på sedvanligt vis först på torpet i Småland.

IMG_1225

IMG_1230

 

Sedan till Blekinge där jag har min mamma och släkt för att sedan vidare till en härlig semester på Gotland. Där fick både barnen sina lekbehov och vi våra upptäckarbehov stillade.

wpid-imag0545.jpg IMG_1109

 

Längsta resan gick till Jamaica i november, två supersköna veckor som jag lever fortfarande på. Jag kommer att skriva ihop en liten Jamaica-guide och har än fler inlägg på G. Här är några inlägg som jag skrivit hittills.

wpid-imag2798.jpg wpid-imag2518.jpg wpid-imag2538.jpg

 

Så vad förväntar jag mig av 2015?

En skidresa är bokad, vecka 11 i Vemdalen. Sen hoppas jag också på en weekend i goda vänners lag när vår damklubb ska iväg tillsammans. Vi är åtta tjejer som träffas 1-2 gånger per år och hittar på äventyr tillsammans. För första gången ska vi ta oss iväg en hel weekend någonstans och kommer inom kort bestämma vart och när.

Till våren, sommaren eller hösten tittar jag på lite olika alternativ. Grekland eller Sicilien är de jag tittar på mest. Vad gäller långresor kollar jag mest in Kanada, nordvästra USA, Sydkorea, Kina eller Sydostasien (Vietnam, Kambodja mfl). Återstår att se vad som slutligen blir bokat. Tjing tjing! //Marina

 


5 reaktioner på ”Reseåret 2014 och förväntningar 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s