Jamaica, Rhodos, Jordanien eller Sicilien?

Ja, det är dessa resmål jag söker på mest just nu. Men hur svårt ska det vara då att bestämma sig? Alternativet för två veckor på ex. Jamaica (eller ev. annan ö i Karibien) är i mitten av november eller mitten av mars. Åker vi inte förrns mars då vill jag slänga in en veckas charter i höst och det är då vi pratar Rhodos, Jordanien eller Sicilien. Jag har tittat runt så ögonen blöder och blir väl egentligen mer och mer förvirrad så nu får vi ta ett beslut. Snart.

Ilandsproblem…

//Marina


9 reaktioner på ”Jamaica, Rhodos, Jordanien eller Sicilien?

 1. November är väl slutet på orkansäsongen i Karibien? Kanske bättre då med en resa dit i mars?

  En vecka vid Medelhavet i höst? Gäller det i så fall också i november? I så fall skulle jag välja en storstad hellre än en badort. Varför inte Barcelona?

  1. Hej Inger, du har en bra poäng där. Orkansäsongen är jag medveten om men som du säger är det i slutet av den. Sen är det några fler faktorer som spelar in och som jag inte nämnde. Fyller 40 i mitten av nov och mannen min 50 i mars så vi vill gärna åka iväg över födelsedagarna. Nä, inte Medelhavet i november, men Jordanien skulle funka. Sicilien och Rhodos var för att åka nu, senast början av oktober. Ifall vi väljer Karibien först i mars. Jag har nämligen resabstinens..//marina

   1. Slutet av september början av oktober är helt okej i Grekland. Sommar med svenska mått mätt. Dock att det kan vara lite blåsigt. Men det kan ju vara härligt också. Och kanske någon regnskur. Sicilien funkar säkert också bra.

    Vi har rest på höstlovet några gånger. Det är ju vid månadsskiftet oktober-november och besökt resmål som Egypten, Madrid och Venedig. Det politiska läget i Egypten gör väl att det inte känns aktuellt just nu. Hur det är politiskt i Jordanien vet jag inte men vädermässigt borde det nog vara bra. Är väl Röda havet man badar i där också?

  1. Hej Katarina! Kul att ses igår! Ja, nog funderar jag på Jamaica. Är jättesugen på att åka dit. Vill gärna åka till Karibien och jag är inte den som ligger på stranden i två veckor utan det måste finnas ngt mer att göra eller se. Jamaica bjuder på det. Men inget är bokat och visst kollar jag på alternativ fortfarande …..;). //Marina

   1. Hej! Jag hittade inte något foto på din blogg men gissade mig till att det var din. Ja Jamaica är jag lite sugen på men Annica sa ju att de var lite höga så det fick mig väl kanske att ändra mig lite haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s