Etiketter

, , ,

Ett antal svenska resebloggare har fått välja ut sina Svenska guldkorn och resultatet är denna fina sammanställning som verkligen får dig att vilja semestra på hemmaplan i sommar! Från Ven och Ales stenar i söder till Riksgränsen och Abisko i norr. Mina tips till listan var Listerlandet i Blekinge, Stockholms skärgård och Sarek. Alltid svårt att välja förstås och de andra ställena på listan är alla att rekommendera.

Andra bloggare som bidragit med sina tips är: Mary of Rövarhamn, Freedomtravel, Discovering the planet, Husbil kors och tvärs, Ladies Abroad, People in the street, Rosita reser, Scottish moments, Slow travel Stockholm, Sunshine stories och Vi reser.

//Marina

Cuponations guide till Sveriges guldkorn

3f6fa74781b80794c82e5aee35bab7f59e297dec_original

 

 

 

 

 

Annonser