Musik för roadtrip USA

Jag älskar ju inte bara att resa utan även musik och att göra spellistor (först i tidiga tonåren blandat-band, sedan CD-skivor och nu Spotify-listor). Jag har spellistor för alla sinnestämningar och genres.

Till vår rundresa i Kalifornien och Arizona för ett antal år sedan tog jag fram spellistor med musik som passade för en USA-trip. Listan började med låten Cadillac med Hep stars och vi tyckte själva vi var bra coola när vi körde ut från San Francisco flygplats i vår stora Cadillac och med den låten på högsta volym…Pinsamt kanske men roligt hade vi. Den följdes av ett par andra Cadillac- och San Franciscolåtar för att sedan gå över till andra, både amerikanska och andra låtar som passar bra att köra till.

Fick ett infall igår och rekonstruerade den gamla USA-spellistan i Spotify men tog bort Cadillac-låtarna och lade till en hel del nya.

Så varsågoda, till er som ska bila runt i USA.

On the road

Själv brukar jag lyssna på någon av mina favorit-spellistor när jag kör bil jag slänger med dem också!

Bästa hårdrocken

Blandat pop

Lugnare rockmusik och ballader

Pianomusik


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s