Blixten slår visst ner TRE gånger på samma ställe

Jag trodde att jag statistiskt sett hade haft min beskärda del när det gäller förlorat bagage på flyget. Men nej. Och alltid är det min väska! Inte Pelles!

När vi andra satt på flyget till Cypern i fredags var min resväska kvar på Arlanda. Den hade ingen bagagetag men hade ändå följt med på bandet. Tror ni jag var glad på Larnacas flygplats?! Inte mycket. Vi gjorde en rapport som sig bör och supporten på Larnacas flygplats lade in beskrivning mm i systemet för att spåra väskan. Men det var en schysst kille på Arlanda som hittade den och efter lite detektivarbete hittade mitt namn på en lapp i väskan. Han ringde när jag stod i halvsjaskig butik i Aiya Napa för att köpa trosor, en klänning och en bikini. Långärmat och långbyxor gör sig nämligen inte så bra vid poolen. Det var en riktig lättnad att väskan hade återfunnits även om vi inte var på samma plats. Vid lunchtid dagen därpå landade så väskan på Cypern och transporterades till hotellet. Kärt återseende! 🙂

Det här var alltså inte första gången jag blivit av med bagage. Första gången var när vi flög mellan Phoenix och New York i USA. Vet inte vart min väska tog vägen men vi fick efterlysa den och den kom till slut, ett par dagar försenat. Andra gången hade jag varit i Köpenhamn på tjänsteresa och skulle tillbaka till Stockholm. Då hittades väskan också efter någon dag men tyvärr var väskan öppen vid returen och en massa prylar hade således åkt ut. Inte så glad over att mina jeans, Victoria Secret underkläder och skor var borta, men de som fick se det ligga på ett bagageband åka runt runt var nog lite mer roade. Äsch, egentligen så är det bara prylar och är lätta att ersätta. Det enda jag tycker är tråkigt att förlora i prylväg är sånt som är ett resminne. Jag har bland annat blivit bestulen på badkläder och snorkelset som jag köpt i Australien och för mig var det ett minne därifrån. Och Victoria Secret-underkläderna var köpta i San Francisco osv.

Hursomhelst, så vad har jag lärt mig? Ha själv lite koll vid bagageinlämningen och märk väskan med kontaktinfo!

Nu är i alla fall både jag och alla mina prylar på plats här i Aiya Napa. Idag har vi varit hela dagen på Nissi beach, en jättefin sandstrand med alldeles klart vatten. Underbart badvatten! Vi har också varit på Sandy bay beach som ligger närmast Ving-hotellet vi bor på. En mycket mindre strand, helt ok, men Nissi är bättre. Ikväll ska ta oss utanför hotellet och se om vi kan hitta en trevlig restaurang i närheten. Tidigare kvällar har vi hållit till mest på hotellet för att barnen ska bli mätta på underhållning och Lollo och  Bernie. Och min minsta, Meja 3 år, har blivit nappfri! Igår gav hon bort sina nappar till Lollo och Bernie så att de i sin tur kan ge dem till behövande bebisar och musungar.

Varmt och gott är det här! 22-23 grader! I like.

Återkommer med mer om Cypern!


2 reaktioner på ”Blixten slår visst ner TRE gånger på samma ställe

  1. Hej!

    Jag heter Malin Johansson och praktiserar på Resias marknadsavdelning. Vi skulle vilja skicka en pressinbjudan till dig. Därmed undrar jag ifall jag kan få din mejladress, för att sedan skicka mer information?

    Med vänlig hälsning, Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s